Mineral Hydra Mist

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Velvet vitalizing lotion.

Productinformatie

Mineral Hydra Mist is een hydraterende lotion van thermaal water die boordevol mineralen zit. Mineralen beschermen de huid en helpen de beschadigde cellen te herstellen. Daardoor heeft deze zachte nevel de kracht om de huid te versterken en irritaties als roodheid, jeuk en een trekkerig gevoel te verminderen. De kern van de formule bevat de actieve werkstof hyaluronzuur, de beste keuze voor optimale hydratatie, egalisatie en anti-aging. Een verkwikkende ervaring!

• Herstelt huidbarrière en vochtbalans
 • Vitaliseert, ontspant en kalmeert
• Een verkwikkende ervaring
• Vermindert een trekkerig huidgevoel 
• Instant refreshing van de huid

• Voorkomt droogtelijntjes

TIP! De Mineral Hydra Mist is vrij van geur- en kleurstoffen en daardoor uitstekend te gebruiken als verkwikkende en hydraterende spray tijdens zonnige en warme dagen, als u veel in geairconditioneerde ruimtes bent, tijdens vliegreizen of gewoon voor een fris uiterlijk.

Maat / afmetingen

Created with Sketch.

200 ml 

Productdetails

Created with Sketch.

WERKSTOFFEN

Thermaal water

Thermaal water is zeer rijk aan oplosbare mineralen, met name aan calcium, magnesium, bicarbonaat, silicaten, ijzerverbindingen, zwavelverbindingen en spoorelementen zoals selenium. Dit water heeft de kracht om de huid te versterken, irritaties en ontstekingen als roodheid, jeuk en een trekkerig gevoel te verminderen. De huid herstelt doordat de huidbarrière versterkt wordt.

Hyaluronic Acid

Een natuurlijk polysaccharide dat vocht vasthoudt en zorgt voor het behoud van de elasticiteit en strakheid van de huid. Het maakt de huid zachter en laat haar er jonger uitzien.

Frescolat

Biedt een onmiddellijk en langdurig gevoel van frisheid. Het geeft een aangenaam, langdurig verkoelend effect, is zacht voor de huid en veroorzaakt geen prikkend of branderig gevoel. Een verkwikkende ervaring.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Voor dagelijks gebruik. Vernevel de mist elke morgen en avond gelijkmatig over een gereinigd gezicht, hals en decolleté.

Tip! Voor optimale hydratatie en comfort kun u de spray gedurende de dag herhaaldelijk als een lichte nevel over de huid sprayen.