Global Cocooning Day Off Remover

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Deze milde make-up remover verwijdert moeiteloos de meest hardnekkige kleurpigmenten op zowel ogen en lippen. Waterproof mascara, longlasting lipstick en eyeliner verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Productinformatie

Gentle Eye & Lip Remover
Day Off Remover is een uitzonderlijk krachtige make-up remover met een bijzondere textuur. Verwijdert make-up en vervuilende deeltjes perfect en beschermt de barrièrefunctie van de huid. De BI-PHASE formule is een technisch hoogstandje en combineert twee fases. Eenmaal gemend, veranderen de lotion en olie in een vetvrije emulsie, die moeiteloos de meest hardnekkige kleurpigmenten op zowel ogen als lippen wegneemt. 
Waterproof mascara, longlasting lipstick en eyeliner verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze uiterst milde remover reinigt en verzacht de huid en is geschikt voor de meest gevoelige huid.

De Day Off Remover is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en lensdragers.

Maat of afmetingen


Created with Sketch.

200 ml

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Schud de flacon, voor elk gebruik, goed zodat de BI-PHASE formule één homogene, uitzonderlijk effectieve vloeistof vormt. Breng de remover aan op een wattenpad en laat deze enkele seconden rusten op de wenkbrauwen, oogleden en wimpers. Strijk als eerste over de wenkbrauwen en daarna lichtjes over de oogleden, waardoor u de kleurpigmenten wegneemt. Draai de wattenpad om naar de andere zijde en wrijf daarna zachtjes vanaf de wimperaanzet tot wimperuiteinden om de mascara en eventuele eyeliner te verwijderen.