RYJVK Daily Essentials

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Luxe RYJVK essentials set in suede tasje

Productinformatie

Deze daily essential set is uitstekend te gebruiken als RYJVK kennismakingsset, als reisset of als cadeauset.
Deze collectie neemt je mee op ontdekkingsreis naar de prachtige stad Reykjavik.

Een productset vol bodemschatten voor een maximaal huidresultaat. De set is geschikt voor een ieder die zich een stralende, jeugdige en frisse huid toewenst.

INHOUD

Thermal Cleansing Foam 50 ml

Thermal Cleansing Foam is ontwikkeld met thermaal water en plant- en kruidenextracten. Deze delicate foam reinigt de huid intensief en verwijdert op zeer milde, maar effectieve wijze alle sporen van make-up en oppervlakteonzuiverheden.

Mineral Hydra Mist 100 ml

Een verkwikkende ervaring! Een hydraterende lotion op basis van thermaal water die boordevol mineralen zit. De combinatie van thermaal water en hyaluron heeft de kracht om de huid te versterken en irritaties als roodheid, jeuk en een trekkerig gevoel te verminderen.

VITC Oil Elixer 10 ml

Een rijke multifunctionele herstellende 5-in-1 olie die in staat is om diep in de huid door te dringen. Dit verklaart het sterke regenerende en hydraterende effect op de huid. De olie heeft een gunstige invloed op de stevigheid, de elasticiteit en gladheid van de huid. Deze olie laat de huid stralen en werkt als een effectieve oppepper voor iedere huid.

Maat / afmetingen

Created with Sketch.

50ml / 100ml / 10ml 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Kijk hiervoor naar de beschrijving van de fullsize producten