Cenzaa RYJVK Velvety Vit-E Oil

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Velvety Vit-E Oil is een multifunctionele olie die van groot belang is voor de bescherming en het behoud van een gezonde huid. De fluweelzachte formule versterkt het huideigen immuunsysteem en herstelt de huidbarrière, waardoor de huid minder vatbaar wordt voor schadelijke invloeden van buitenaf en binnenuit. Deze hydraterende power soother biedt zelfs de meest gevoelige huid onmiddellijke rust, vermindert roodheid en verbetert de elasticiteit en gladheid van de huid. Velvety Vit-E Oil is een rijke blend van voedende, huidverzachtende ingrediënten, zorgt voor optimaal comfort en is geschikt voor alle leeftijden.

RESULTAAT CENZAA VELVETY VIT-E OIL

  • Herstelt effectief de huidbarrière waardoor de huid minder vatbaar wordt voor schadelijke invloeden van buitenaf en stress van binnenuit.
  • Creëert een fluweelzachte huid
  • Verzacht en kalmeert de extreem droge en geïrriteerde huid en vermindert roodheid
  • Ondersteunt bij genezing van littekens en maakt littekens zachter en soepeler
  • Verbetert de elasticiteit en gladheid van de huid *Bevat een heerlijk fris allergeen vrij parfum

 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

200 ml 

Cenzaa Ritual

Created with Sketch.

Serum: Breng iedere ochtend en avond 3 druppels Velvety Vit-E Oil aan op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Laat even inwerken en breng daarna een Cenzaa 24H cream aan.
Nachtverzorging: Verdeel de olie royaal over de gereinigde huid en laat deze gedurende de nacht inwerken voor optimaal comfort, voeding en herstel.
Lichaamsolie: Verdeel deze olie over de huid en laat deze even inwerken.
Huidconditie: geschikt voor iedere huidconditie, zelfs de meest gevoelige huid.